عکس‌انبار

حریم خصوصی

عکس‌ها و ویدیوهای شما فقط برای پشتیبان‌گیری و نمایش به خود شما و کسانی که دعوت می‌کنید نگه داشته می‌شود.

با حذف حساب، اطلاعات ظرف چهارده روز پاک می‌شود. اطلاعات کاربران را نمی‌فروشیم.